Hírek

Álomból valóság?!

2014. május. 16. @ Perleczky Boglárka  |  Rovat: Sport

A Veszprém kézilabdacsapata megcsinálta azt, ami eddig sosem sikerült neki. A srácok idegenben és haza pályán is felülmúlták a nyolcad döntőben a Paris Saint-Germain csapatát és történelmük során először bejutottak a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe.

Sírjunk vagy nevessünk?

2014. február. 28. @ Perleczky Boglárka  |  Rovat: Sport

Vasárnap Nizzában kisorsolták a 2016-os franciaországi Európa-bajnokság selejtezőcsoportjait.

Minimális cél teljesítve, mégis nagy az elégedetlenség

2014. január. 24. @ Perleczky Boglárka  |  Rovat: Sport

8. helyen zárta a Mocsai csapat a dániai rendezésű kézilabda Európa bajnokságot. Minimális célként a legjobb 8-ba kerülést jelölte ki a kézilabda szövetség, ami elég nagy és nehéz feladatnak bizonyult. A Magyar csapat ugyanis a „halálcsoportba” került, ahol az ellenfelek a világbajnok Spanyol válogatott, Izland és Norvégia volt. A fiúk mérlege a csoportmeccseket követően egy vereség és két döntetlen. Cikkem végén szeretnék kitérni a magyar csapatot ért kritikákra.

cikk: Perleczky Boglárka

Nagy vereség, nem várt pofon!

2014. január. 19. @ Perleczky Boglárka  |  Rovat: Sport

Kadett korosztályos csapatunk legutóbb Kaposváron lépett pályára a Regionális Kadett Döntőn, ahonnan az első helyezett csapat bekerült a Kiemelt Kadett Bajnokság alsóházába.

Győzelmet érő x-szel a legjobb 12 között a magyar csapat

2014. január. 17. @ Perleczky Boglárka  |  Rovat: Sport

Sok gonddal kell megküzdenie Mocsai Lajosnak a dániai Európa bajnokságon. Hosszú a sérültek listája, Nagy László, a magyar válogatott világklasszis átlövője nem is tudta vállalni az EB szereplést. Iváncsik Gergő, Császár Gábor és Mocsai Tamás pedig kisebb sérüléssel bajlódik. Harsányi Gergely kislánya születése miatt nem tudott elutazni a csapattal. Ha ez nem lett volna elég a csapat a „halálcsoportba” került, ahol a világbajnok Spanyolország, Izland és Norvégia az ellenfél. A kitűzött cél pedig a legjobb nyolcba jutás, ami még akkor is nehéz feladatnak tűnik, ha a magyar csapat teljes létszámmal utazik.

Győzelem az év utolsó mérkőzésén!

2013. december. 20. @ Perleczky Boglárka  |  Rovat: Sport

Győzelemmel zárták az évet kosaras lányaink, akik az őszi fordulókat követően az 5. helyen telelnek, 2 győzelemmel és 4 vereséggel.

Egy negyed kevés!

2013. november. 22. @ Perleczky Boglárka  |  Rovat: Sport

Péntek este rendezték a felnőtt kosárlabda bajnokság 3. fordulóját, amelyet megyei rangadónak is nevezhetnénk, hiszen a komlói lányok a pécsi Petőfi SE csapatát fogadták. Meg kell említenünk, hogy a vendégek magasabb osztályban bizonyítottak eddig, de pénzügyi problémák miatt idén nem tudták vállalni az NB1/B-s szereplést (tavaly 6. helyen végeztek).

Újabb kettős hazai siker a bajnokságban

2013. november. 15. @ Perleczky Boglárka  |  Rovat: Sport

Ismét a hazaiak ünnepelhettek a bajnokság 8. fordulójában, hiszen a komlói juniorok és a felnőttek is 5-5 góllal nyertek szombaton. Mindenki nehéz meccsre számított, hiszen tavaly a Százhalombatta csapata 3 góllal diadalmaskodott sportcsarnokunkban.

Barca siker a szezon első El Classicóján

2013. november. 08. @ Perleczky Boglárka  |  Rovat: Sport

A La Liga 10. fordulójában került sor a szezon első El Classicójának megrendezésére. Mindkét csapat új vezetőedzővel vágott neki az idénynek. A betegsége miatt visszavonuló Tito Villanovát Gerardo Martino váltotta a Barcelona kispadján, míg a szezont már a Chelsea trénereként kezdő José Mourinho helyére Carlo Ancelotti érkezett. Aki eddig figyelemmel követte a bajnokság alakulását, láthatta,hogy amíg a katalánok magukra találtak, és veretlenül az 1. helyen álltak a tabellán a 9. forduló után, addig a madridiak csak a 3. helyet foglalták el. Így várták a csapatok a nagy rangadót.

Nem sikerült a bajnokverés a komlói lányoknak!

2013. november. 05. @ Perleczky Boglárka  |  Rovat: Sport

Nagy kosárlabda rangadót rendeztek a bajnokság második fordulójában, hiszen a tavalyi bronzérmes Komlói Bányász a bajnok Bátaszéket fogadta október 25-én. 

Nehézkes kezdés után könnyű győzelem: Komló-Ajka 36-26

2013. október. 28. @ Perleczky Boglárka  |  Rovat: Sport

Kettős hazai kézilabda siker született a bajnokság 6. fordulójában. A házigazda komlói gárda az Ajka együttesét fogadta. Junior csapatunk továbbra is veretlenül vezeti a tabellát, hiszen a Kollai Tamás által vezetett fiatalok 22 gólos győzelmet arattak.

 

fotók: Péter Szabó Zoltán

Sima győzelemmel dobogón a Komlói bányász

2013. október. 09. @ Perleczky Boglárka  |  Rovat: Sport

A junior csapat 41-23-as nagyarányú győzelme kellően megalapozta a hangulatot annak a 400 főnek, aki kilátogatott szombaton a Komló-Szentendre találkozóra. Habár a Kollai Tamás vezette fiatal gárda küzdött az első félidőben (14-14), a második játékrészben felőrölte ellenfelét.