Nem sikerült a bajnokverés a komlói lányoknak!

2013. november. 05. @ Perleczky Boglárka  |  Rovat: Sport

Nagy kosárlabda rangadót rendeztek a bajnokság második fordulójában, hiszen a tavalyi bronzérmes Komlói Bányász a bajnok Bátaszéket fogadta október 25-én. 

Az a 120 néző, aki kilátogatott a mérkőzésre, nagy csatát láthatott, még a lefújás előtti pillanatokban is fej-fej mellett haladtak a csapatok. A rutinos vendégjátékosok az utolsó percekben csak a büntetővonalról tudtak pontokat szerezni, míg a hazai lányok kinti dobásai nem estek be a gyűrűbe. Elkeseredésre nem lehet oka sem a csapatnak, sem pedig a szurkolóknak, hiszen a Czukor János vezette lányok tovább folytatják menetelésüket, és ilyen játékkal méltó ellenfelei lehetnek bármely csapatnak a bajnokságban.
 

Eredmény: Komlói Bányász –Bátaszék SE : 52-58

Román Réka, a komlói csapat kapitánya a lefújást követően így értékelt:
„Jó iramú mérkőzésen, nem megérdemelve maradt alul csapatunk a Bátaszék ellen. Végig szoros volt a mérkőzés, de a sok személyi hibával játszó csapatunk az utolsó negyedben elveszítette a meccset. A mi dobásaink kimaradtak, az ellenfél viszont pontosan értékesítette a dobásait. Nincs szégyenkezni valónk, mindenki nagyot küzdött és igazi csapatként működtünk együtt!”

Regionális Felnőtt Női Bajnokság, II. Forduló
2013 10.25., Komló Városi Sportközpont
120 néző

Jegyzőkönyv:

Komlói Bányász –Bátaszék SE : 52-58 (12-15; 17-12; 9-11; 14-20)
Dobók: BALÁZSNÉ MITUK ERIKA 4, ROMÁN RÉKA 4, MESZARICS RÉKA 6, KAKÓCZ KATA 13/9, FÓRIS FANNI 1
Cserék: SZABÓ NÓRA 4, KLONFÁR DÓRA 5/3, GYÖRKÖS ADRIENN 11, JÉHN HANGA 4, PAP VANESSZA
Edző: Czukor János

Czukor János értékelése a meccset követően:
„Remek mérkőzést játszottunk a nagy rutinnal rendelkező Bátaszék ellen és megteremtettük a lehetőséget a győzelemre! Most nem sikerült a végjáték, de biztató a későbbiekre nézve, hogy a két csapat közti tavalyi, majd 50 pontos különbséget sikerült jócskán lefaragni. Játékosaimat csak dicséret illeti, nagyon akartak, végre mindenki megpróbálta kihozni magából a legjobbat! Hiányérzet persze maradt bennem, meg kell még tanulnunk a kis arányú előnyünket is megtartani, valamint véleményem szerint kissé felborult a faut arány a két gárda között.”

A fotókat a komlói kosárlabdacsapat facebook oldaláról használtuk fel! https://www.facebook.com/KBSKBASKETBALL?fref=ts