Újabb kettős hazai siker a bajnokságban

2013. november. 15. @ Perleczky Boglárka  |  Rovat: Sport

Ismét a hazaiak ünnepelhettek a bajnokság 8. fordulójában, hiszen a komlói juniorok és a felnőttek is 5-5 góllal nyertek szombaton. Mindenki nehéz meccsre számított, hiszen tavaly a Százhalombatta csapata 3 góllal diadalmaskodott sportcsarnokunkban.

A találkozó első góljára a 2. percig kellett várni, a gólszerzők listáját Péter Szabó Dávid kezdte, aki rögtön büntetőt dobhatott a Battaiak kapujába. Erre Nagy Csaba rögtön válaszolt is. Az első félidőben egyik csapat sem tudott elhúzni a másiktól (5.p. 2-2; 10.p. 4-4; 25.p. 10-10), érezhető volt, hogy a vendégcsapat is a 2 ponttért érkezett. Sajnos a nagyszünetben az eredményjelző egy gólos Battai előnyt mutatott, hiszen 10-11-es eredménnyel fordultak a csapatok.

A második játékrész is vendég góllal kezdődött ( 10-12 ), aztán Selymes hétméterest hárított, ezután a komlóiak zsinórban 4 gólt lőttek ( 14-12 ). Újabb fordulat következett, míg a hazaiak közül csal Péter Szabó Dávid tudott betalálni, addig a vendégek 6-ot is akasztottak a hazaiak kapujába. Döntő pillanatban ismét Selymes villantott és hétméterest védett, ekkor az állás 22-20 volt. A bravúr után összekapták magukat a kék-fehérek és egy meglehetősen izgalmas mérkőzésen 5 gólos győzelmet arattak. A következő fordulóban csapataink a sereghajtó SZESE Győr otthonába utaznak, akik nyolc fordulót követően 0 ponttal állnak az utolsó helyen a tabellán.

 

JEGYZŐKÖNYV: Komló Sport KC - Százhalombattai KE  28-23 (10-11).  Komló, 600 néző  Vezette: Ács, Tóbiás  Kiállítások: 4 ill. 12 perc 7 méteresek: 4/4  ill.  4/1   Komló: Selymes - OSZLÁR 3, SZÖGI 5, Péter Szabó 8/4 , NAGY Z., Szőllősi 1, Wéber 4  Csere: GÁSZ 1, Szappanos 2, GYŐRI 4  Edző: Farkas Attila   - Az edző értékelése: Óriási küzdelemben, jó védekezéssel és akadozó támadójátékkal nyertünk

 

A juniorok találkozója sem volt annyira egyértelmű az első félidőt követően, hiszen a hazai csapat mindössze két pontos előnyre tudott szert tenni 30 percnyi játék után . A második félidő is hasonló izgalmakat hozott, a befejezésig azért sikerült a komlói srácoknak a 2 gólos előnyből 5-öt faragni.

 

JEGYSZŐKÖNYV: Komló - Százhalombatta 32-27

Kiss B. - Gyenizse,1, LAUFER 6, Hoffmann, MARCSEK 8, HIDASI 10, MUSITZ 5

 Csere: Székely, BŐSZ G. 2, ZUDER és Nagy G. is.  

edző: Kollai Tamás: - A befejezéseknél nagyon pontatlanok voltunk, de beállósaink nagyon sokat tettek a két pontért.