Hírek

Leiner Laura: Bábel

2014. április. 25. @ Kőszegi Zsófi  |  Rovat: Könyvajánló

Ebben az ajánlásomban a szívemhez egy közel álló könyvről, a Bábelről fogok írni.

Higgy a mesében! Óvakodj a farkastól!

2014. február. 21. @ Springer Barnabás  |  Rovat: Könyvajánló

Mindenki ismeri Piroska és a Farkas történetét. A Lány és a Farkas című 16+ horrorfilm könyvfeldolgozása, azonos címen, pirospöttyös kiadásban.

Drakula - A vérszívó ami évszázadok óta rettegésben tartja a világot

2014. január. 10. @ Springer Barnabás  |  Rovat: Könyvajánló

Gondolom senkinek nem kell bemutatni Drakula történetét. A véreskezű gróf, elutazik Londonba, ahol a legnagyobb a nyüzsgés, ahol a legtöbb táplálék vár rá. Szerencsére nem akadály nélkül mészárol. Egy csapat elszánt ember az útjába áll.

A SzJG fiú szemmel

2013. december. 21. @ Springer Barnabás  |  Rovat: Könyvajánló

A lányok mostani nagy könyvsorozata a fiúk szemével. A csajok közül, (legalábbis aki olvas) mindenki teljesen oda van ezért a könyvsorozatért. Én nagyon szeretek olvasni, tehát, csak idő kérdése volt, hogy én is elkezdjem. 

A modern "vámpír" könyvekről

2013. november. 17. @ Springer Barnabás  |  Rovat: Könyvajánló

Ezután a cikk után nagy valószínűséggel az Alkonyat rajongó lányok kinyomozzák hol lakom és éjszaka szívószállal kiszívják a véremet. De a kóros vérszegénység hatására sem fogok változtatni a véleményemen, miszerint a vámpír ne legyen tinédzser és essen szerelembe, hanem vegye el ami kell neki, ami pedig szükségtelen, azt dobja félre.

Tizenhárom okom volt

2013. november. 15. @ Springer Barnabás  |  Rovat: Könyvajánló

De mire is? Mire lehetett oka valakinek, aki senkivel nem beszélt az iskolából és aki meghalt balesetben? Vagy nem is baleset volt? Minden kiderül ebből a könyvből.