Lányokról őszintén!

2012. december. 06. @ Springer Barnabás  |  Rovat: Véleményünk van!

Tényleg. Biztos sokakat foglalkoztat, hogy mit gondolnak róluk mások. Hát most a lányok megtudhatják, hogy mi a véleménye a fiúknak róluk. Idegesítő piperkőcnek, kedves segítőkész angyalkáknak, vagy nyomulós boszorkáknak gondolják őket?
 

Igazság szerint az én osztályomban a lányok 2x3 nagy csoportra különíthetők.

Lehetséges egyszer a külső alapján, vannak a jó csajok, ide 3-4 lány tartozik, aztán vannak azok akik közepesen szépek, átlagosak, ide tartozik a lányok nagy része, aztán persze vannak azok akik „rondák”, ide csak 1-2 lány tartozik, ők is azért, mert nem ismerik fel, hogy akár szépnek is láthatnák őket, ha mondjuk kiengednék a hajukat, vagy nem festenék, azt.

Ezenkívül, ami szerintem fontosabb, az a belső.
Itt szintén három csoportra oszthatóak. Vannak azok, aki kedvesek, azok, akikkel nem szívesen állok szóba, és a plázacicák. Persze a lányok többségével szívesen beszélgetek, de vannak, akik kifejezetten zavarnak. Például, amikor matematika órán elkezdek gondolkozni a feladaton, akkor nekiáll piszkálni, hogy most miért nem csinálom a feladatot. Aztán vannak akik hangulatfüggőek, a velük való társalgás attól függ, hogy épp milyen kedvük van. Például ha mondjuk rossz kedvük van, akkor azért is leszúrnak, ha más ütemben veszed a levegőt, de ha jó napjuk van, akkor az sem zavarja őket, ha éppen le ……- ozod.

Összefoglalva, a lányok a fiúk számára nehezen kiismerhetőek, de ettől függetlenül nehéz lenne nélkülük az élet.