Ki a természetbe!

2013. április. 12. @ Kőszegi Zsófi  |  Rovat: Véleményünk van!

Végre itt a jó idő! Itt az ideje, hogy végre kimozduljunk egy kicsit, és kimenjünk a természetbe.

Ennek több módja is van, például, ha szülőkkel, családdal elmegyünk akár túrázni, hiszen ilyenkor gyönyörűek az erdők, tisztások. Mindegy, hogy merre, kivel, meddig, csak az a lényeg, hogy ne egyedül, társaságban tegyük ezt, hiszen úgy sokkal szórakoztatóbb!

De nem csak túrázni, kirándulni lehet ám: akár pizzázni, vagy ami csak eszedbe jut! Jó program lehet végül is a görkorcsolyázás is, én már csak tudom, mivel a barátnőmmel szinte minden nyáron legalább egyszer elmegyünk görkorcsolyázni. Vagyis ő korizik, én meg bénázok, és ő meg nevet rajtam. Akik tudnak, ilyenkor elmehetnek lovagolni, az is egy jó program. Én is szoktam. Sokkal jobb, mint egész nap otthon ülni, ha már ilyen szép idő van. Vagy például biciklizni, amit szintúgy lehet barátokkal, de egyedül is, ha hosszabb utat tervezünk.

Akik az extrémebb sportokat szeretik, azoknak ajánlani tudom a hegymászást, a bungee jumpingot, a  quadozást, az ejtőernyőzést, amit egyszer én is ki akarok próbálni. Ha viszont még jobb lesz az idő, itt a nyár, akkor leginkább a csúszdaparkozást, a síelést, a szörfözést (már akinek lehetősége van rá) ajánlanám. Ezek szerintem tipikusan olyan sportok, amiket nyáron a legjobb csinálni.

Összességében annyit, hogy ha van egy kis szabadidőnk, feltétlenül próbáljuk meg hasznosan, a szabadban eltölteni!