Ami fontos nekem

2013. április. 26. @ Jakab Gábor  |  Rovat: Véleményünk van!

Mindenkinek fontos valami. Nekem a klarinét és a foci fontos, persze más is érdekel, de ezek a legfontosabbak számomra.

Azért szeretem a klarinétot, mert szép a hangja és nem nehéz rajta játszani. Az a legjobb benne, hogy amikor egy fellépésen jól játszok, akkor megdicsérnek. Hetente   kétszer megyek klarinét órára. A tanárom nagyon rendes, mert kedves és nagyon jól elmagyarázza, amit tudnom kell. Sok darabot játszottam már, de a legjobbak a népdalok. Hát, nem nagyon szeretek gyakorolni, de muszáj. Ha jól akarok játszani, akkor egy órát is kell gyakorolnom naponta. Fel szoktam lépni a zeneiskola kamaratermében. Én nem szoktam izgulni a fellépéseknél. A szüleim azt mondják, hogy ügyes vagyok.

A másik nagy kedvencem, a foci. Szeretem a külföldi és a magyar labdarúgást is. Szoktam játszani a barátaimmal az iskolánál szombatonként. A meccseken csatár vagyok.

A kedvenc csapatom az FC Barcelona és a magyar csapatok közül a Budapest Honvéd. Azért ők a kedvenceim, mert jól játszanak és sportszerűen. A legjobban Dzsuzsdák Balázs játékát szeretem. Azért ő a kedvencem, mert jó helyzeteket alakít ki és be is szokta lőni a labdát a kapuba.

A leghőbb vágyam az, hogy eljussak egyszer az FC Barcelona, Reál Madrid FC meccsére.