A legfontosabb szó: Anya

2012. december. 07. @ Kőszegi Zsófi  |  Rovat: Véleményünk van!

Ebben a cikkben az anyukák létfontosságú szerepére szeretnék kitérni. Részben azért is, mert anyák nélkül mi se lennénk. Szerintem fontos, hogy jó legyen a kapcsolatunk vele, mert: 

Ő adott nekünk életet, ő segít nekünk a tanulásban, ha nem értünk valamit, ő nevel fel minket, életünk majdnem minden fontos pillanatában jelen van. Vele mindent meg lehet beszélni, mindig meghallgat bennünket. Sokszor olyan mintha a legjobb barátnőnk lenne. Nagy részben tőle is függ, hogy milyen lesz a személyiségünk, tőle kapjuk (szüleinktől) mindenünket, a ruhát, az ételt,…és minden mást!

Ha jóban akarunk lenni vele, van egy nagyon fontos kulcsszó, az ŐSZINTESÉG! A sok veszekedés nagy része, ennek az oka! Az elhallgatott rossz jegyek, a sok hazugság…. Pedig fontos lenne hogy ezeket a dolgokat háttérbe szorítsuk, és csak arra gondoljunk, hogy van mellettünk valaki, aki akármit is csinálunk, akkor is feltétel nélkül SZERET!!!

Szerintem azért aktuális ez a téma, mert egyre jobban- és többször - mennek tönkre az anya/ gyermek kapcsolatok, s egyre jobban távolodik el egymástól a két fél... És szerintem ez így nem jó.

Ezért becsüljük meg az anyukánkat, és tiszteljük, de leginkább legyünk velük őszinték!!!!

Én így teszek, és ő az egyik legjobb barátnőm!