A mindig sportos tanuló

2012. december. 06. @ Springer Barnabás  |  Rovat: Diákújságírók

Podpácz Gábor a Szilvási Általános Iskola egyik kiváló tanulója, na jó most hazudtam, de tényleg jó tanuló és nagyon szereti a sportot!

Amikor erről kérdeztem azt válaszolta: "Köszönöm a kérdésedet, eddig számos sportot kipróbáltam de végül a kézilabdánál maradtam. Azért választottam a kézilabdát mert nem csak az erőnlétem-et fejlesztem hanem eközben jó társaságba érzem magam.
A sport mellett a tanulmányi eredményeimen is próbálok javítani.˝

És szoktad nézni a TV-ben rendszeresen a kézilabdát? Esetleg nézted ezt a sportágat az olimpián?" "Igen, mindig rendszeresen nézem, és nagyon szurkoltam az olimpiai mérkőzéseken." - válaszolta.

Az a véleményem Gáborról, hogy szorgalmas, bátor, vakmerő, kitűnő egyéniség és nagyon szereti a vígjátékokat.

Mit csinálsz a szabadidődben? - kérdeztem tőle. "A szabadidőmet általában a barátaimmal - név szerint: Spengler Péter, Váczi Dániel, Mester Barnabás - és szerény személyeddel töltöm, vagy a tanulmányi átlagom javításán dolgozom.˝

"Miért jelentkeztél a média szakkörre?" "Ez egy véletlen folytán történt. Először úgy volt, hogy elmegyek iskola után a barátaimmal sétálni de amikor te mondtad nekem járkálás közben a szakkört úgy döntöttem megnézem én is. De végül nem bántam meg mer nagyon tetszik nekem."