A jövő sportújságírója

2012. december. 06. @ Cseh Anett  |  Rovat: Diákújságírók

Akit most bemutatok, nagyon nagyon kreatív személyiség,akinek az esze kizárólag a sport és a sportközvetítések körül forog. Minden kérdésemre, ami valamilyen interjúval vagy olyannal kapcsolatos volt, amihez hozzáfűzhette a sportot és ennek közvetítéseit, hozzá is tette.

Általános iskolába jár, mégpedig a Gagarinba, a 6. évfolyamba, és állítása szerint szereti is.

Arra a kérdésemre hogy „Mik a kedvenc tantárgyaid?”, a következőket válaszolta „A matematikát és a történelmet szeretem,mert ezek érdekesek .”

Magát nem tartja olyan élvonalbeli tanulónak, félreértés ne essék nem is rossz tanuló, legalábbis szerintem, mert aki az ilyen tantárgyakat szereti olyan rossz tanuló nem lehet. Ráadásul a filmeket is szereti, olyanokat is mint például a Harry Potter (amitől nekem személy szerint kimegy a hajam), bár másfélét is néz, régebbi kiadásúakat, mint a Nincs kettő négy nélkül.

Nos, ennyit tudtam kideríteni a jövő sportújságírójáról, hiszen titkosügynök én sem vagyok. Emlékezzenek erre a kis bemutatásra mikor majd ráismernek Jakab Gábor nevére valamelyik híres sportújság cikkei alatt,vagy egy Sportcsatorna közvetítőjeként.